top of page

SolidOffice adviseert, implementeert en beheert kantoorautomatisering met de nadruk op de Microsoft Office 365 Business / Enterprise versie. Daarnaast biedt zij een complete oplossing voor de integratie van telefonie (voip) met Skype for Business en office 365.
 

Kantoorautomatisering is met de opkomst van de cloud veel minder een technische implementatie geworden. Het is steeds meer een functioneel vraagstuk: welke wensen en knelpunten kent de organisatie. Welke 'blokken'​ uit het brede cloud aanbod ga je op welke manier inzetten om die knelpunten op te lossen.


Op basis van de eerste inventarisatie van wensen en knelpunten maakt SolidOffice een compleet voorstel over hoe office 365 in uw bedrijf gebruikt kan worden. Daarnaast geeft een gedetailleerd stappenplan aan hoe dit voorstel gerealiseerd kan worden.

 

SolidOffice ICT is een startende onderneming, opgericht door Cyril Mullink. SolidOffice richt zich op MKB organisaties van 3 tot 50 gebruikers in Noord-Holland, maar kan op deelgebieden bij grotere organisaties adviseren of implementeren.


Bovenal biedt SolidOffice laagdrempelige ICT, met een vast aanspreekpunt.   

About SolidOffice ICT

 

 

Voor wie ik werk: 

 

 

 

 

 

 

 

Samenwerking: 

 

 

 

 

 

 

Admersadvies
Ziekenhuis Amstelland
bottom of page