top of page

Risicoloze mail migratie

Het team van Skykick beschikt over praktijkervaring met duizenden migraties van alle smaken mailsystemen naar office 365. Deze ervaring hebben ze verzameld en verwerkt in een geautomatiseerd mail migratie systeem. 

Met de Web planner kan al tijdens het eerste intake gesprek een overzicht gegenereerd worden van de inhoud van uw huidige mailsysteem. Tijdens dat zelfde gesprek kan bepaald worden welke mailboxen gemigreerd moeten worden. Vervolgens wordt een migratie gepland, waarbij zelfs de (mail) communicatie met de gebruikers automatisch wordt gedaan. 

Uiteraard zullen er ook met deze automatische methode uitzonderingen kunnen optreden. Skykick beschikt over een centrale beheer console, waar de voortgang van de migratie wordt bewaakt en uitzonderingen worden gerapporteerd. 

 

Daarnaast wordt (op windows pc's) een Outlook agent geinstalleerd, die de software status van de pc controleert, om zo optimaal met office 365 te kunnen werken. Eventueel kunnen benodigde updates dan automatisch worden geïnstalleerd. Ook dit wordt gerapporteerd aan de centrale beheer console.


Tijdens de migratie wordt op de (windows) pc automatisch een nieuw outlook profiel gemaakt en worden eventuele door de gebruiker toegevoegde archieven overgezet. Ook contactlijsten of kalenders van niet-exchange systemen (POP/IMAP) worden naar het nieuwe profiel overgezet.

 

Een mail migratie naar office 365 met behulp van Skykick, betekent een snelle migratie, met geen risico op verlies van mail. Tijdens de migratie blijft uw mail beschikbaar. 

 


 

bottom of page